Úvod » Minerální pudry, pigmenty » Bambusový prášek, 50g


        

Bambusový prášek, 50g

INCI: Bambusa arundinacea stem powder

skladem

 

Číslo produktu: 548
naše cena bez DPH: 106,6 Kč (4,3 EUR)
naše cena s DPH (21 %):
129,0 Kč (5,1 EUR)

do košíku:
  50 g  

Bambusový pudr je jeden z největších zdrojů rostlinného křemíku (min 87%). Poskytuje měkký a hedvábný pocit a díky obsahu křemíku zpevňuje pokožku. Výborný pro mastnou pleť díky svým absorbčním vlastnostem. Mírně zvyšuje pH.

Fyzikální vlastnosti: bílý velmi jemný mikronizovaný prášek bez zápachu, balený v potravinářské dóze, vysoce čistý, může být zahříván

Vlastnosti a použití:

  • zahušťuje - emulze
  • zmatňuje a absorbuje (4 x více než kaolín) - emulze a dekorativní kosmetika
  • deodorant - deodorační pudry na chodidla
  • remineralizuje a zpevňuje pokožku i vlasy - emulze, pleťové vody a masky
  • jemný a hedvábný pocit - dekorativní kosmetika, pudry i stíny, pudrové deodoranty
  • velmi jemný scrub - zubní pasty

Skladování: mimo dosah dětí, od zdroje průvanu, v suchu, při pokojové teplotě

Dávkování: 0,5-5%