Úvod » Minerální pudry, pigmenty » Lauryol lysine, 10g


        

Lauryol lysine, 10g

INCI: lauroyl lysine

novinka

skladem

 

Číslo produktu: 560
naše cena bez DPH: 73,6 Kč (3,0 EUR)
naše cena s DPH (21 %):
89,0 Kč (3,6 EUR)

do košíku:
  10 g  

Lauroyl lysine je výjimečná surovina, která přináší ultra-hedvábný dotek všem typům  kosmetiky. Vyrábí se ze směsi přírodní laurové mastné kyseliny, získávané z kokosového oleje a aminokyselin. Pokožce dodává výrazný pocit hebkosti a jemnosti, může přispívat i k ochraně rtů před vznikem oparů. Zlepšuje přilnavost produktů na pokožce a díky hydrofobní vlastnosti (odpuzuje vodu), zvyšuje odolnost výsledných produktů proti vodě. Usnadňuje disperzi (rozptýlení) ostatních prášků v tukových látkách, ideální surovina pro rtěnky, kde napomáhá rovnoměrnému rozptýlení barevných pigmentů.

Emulzím dodává sametový pocit.

Je vhodný i do produktů určených pro vlasy, protože má antistatické účinky.

 

Fyzikální vlastnosti: jemný bílý prášek bez zápachu o velikosti částit 10-20 mikrometrů, balený v PET lahvičce

Skladování: v suchu, při pokojové teplotě

Bezpečnost: jedná se o jemný prášek, nevdechujte, nepracujte u zdroje průvanu (ventilace), skladujte mimo dosah dětí, vyvarujte se přímému kontaktu s očima, dodržujte dávkování, při manipulaci se doporučuje maska

Dávkování:

1 - 5 %

Vyrobeno v Japonsku