Úvod » Rostlinné oleje a másla » Olej ze semen révy vinné


        

Olej ze semen révy vinné

INCI: Vitis vinifera Oil

skladem

 

Číslo produktu: 018
objemové varianty
naše cena bez DPH: 156,20 Kč (6,11 EUR)
naše cena s DPH (21 %):
189,00 Kč (7,39 EUR)

do košíku:
  250 ml  

Na dotek velmi příjemný olej, v kosmetické kvalitě, který zabraňuje stárnutí pleti díky svým antioxidačním účinkům. Vyživuje pokožku do hloubky a má schopnost regulovat množství mazu v pokožce. Jedná se o tzv. suchý olej – velmi snadno proniká do pokožky. Vyživuje vlasové vlákno.

Tento olej je náchylný k oxidaci (žluknutí), doporučujeme jeho skladování při nižší teplotě do 20°C

Používá se zejména pro:

  • péči o starší a poškozenou pleť

  • mastnou a smíšenou pleť

  • suché a poškozené vlasy

  • oční okolí

  • pečuje o jemné, poškozené a suché vlasy

Tipy pro použití:

  • oleje do koupele spolu s esenciálními oleji
  • tělové peelingy
  • odličovací a lehká mléka
  • do šamponů a vlasových masek