Úvod » Aktivní látky » Třtinový skvalan


        

Třtinový skvalan

INCI: Squalane

skladem

 

Číslo produktu: 327a
objemové varianty
naše cena bez DPH: 296,69 Kč (11,84 EUR)
naše cena s DPH (21 %):
359,00 Kč (14,33 EUR)

do košíku:
  250 ml  

Čirá olejovitá kapalina, která má přirozenou afinitu s pokožkou.  Jedná se o polyfunkční produkt s vynikající roztíratelností a je velmi dobře absorbován kůží. Zabraňuje ztrátě vlhkosti a obnovuje pružnost pokožky a její flexibilitu. Pokožce dodává měkký, hedvábný a nemastný pocit. Je nenahraditelným základem pro vysoce kvalitní kosmetické emulze. Lze jej s úspěchem použít i jako náhradu olejové složky do parfémů. Vykazuje lepší senzorické vlastnosti než olivový skvalan. Certifikace ECOCERT.

Fyzikální vlastnosti: bezbarvý olej bez zápachu, zcela stabilní, rozpustný v oleji

Balení: v modré 100 ml PET lahvičce s kapátkem

Složení: 100% rostlinného původu, získáván z cukrové třtiny

Dávkování: 1-100%

Skladování: při pokojové teplotě, mimo dosah dětí, vyhněte se kontaktu s očima, pouze k vnějšímu užití, mimo dosah slunce

Země původu: USA

Vlastnosti

  • Změkčovadlo: proniká kůží, které dává měkký a jemný povrch
  • Nekomedogenní
  • Snižuje výskyt vrásek
  • Obnovuje lipidovou bariéru pokožky
  • Zlepšuje pružnost pokožky
  • Vytváří měkký film na povrchu pokožky a pomáhá  tak udržovat hydrataci pokožky
  • výbornou kompaktibilitu s kůží, díky své podobnosti s přírodními lipidy pleti
  • Hedvábný "suchý" olej s velmi dobrou penetrací (pronikání do pokožky)
  • Začleněný do olejové fáze dodává emulzím velmi jemnou strukturu
  • Velmi stabilní vůči oxidaci
  • Poskytuje ochranu před působením tepla na vlasy
  • Zlepšuje lesk a pružnost vlasového vlákna