Úvod » Minerální pudry, pigmenty » Uhličitan vápenatý kosmetický


        

Uhličitan vápenatý kosmetický

INCI: Calcium carbonate

skladem

 

Číslo produktu: 559
naše cena bez DPH: 57,0 Kč (2,3 EUR)
naše cena s DPH (21 %):
69,0 Kč (2,8 EUR)

do košíku:
  100 g  

Uhličitan vápenatý je hlavní složkou křídy. Používá se jako bílý pigment a jemné brusivo.  Pro své absorpční vlastnosti se používá  jako jedna z nezbytných surovin pro výrobu dekorativní minerální kosmetiky. Má matující efekt. Své uplatnění najde při výrobě zubních past a také v domácnosti, zahušťuje.

Je nerozpustný ve vodě i v oleji a používá se  v disperzi.

Fyzikální vlastnosti: jemný bílý prášek bez zápachu, balený v zip sáčku,

Nová šarže, speciálně pro dekorativní kosmetiku

Skladování: v suchu, při pokojové teplotě

Země původu: Německo

Bezpečnost: jedná se o jemný prášek, nevdechujte, nepracujte u zdroje průvanu (ventilace), skladujte mimo dosah dětí, vyvarujte se přímému kontaktu s očima, při manipulaci se doporučuje maska

Dávkování:

Dle požadavku na konzistenci.