Úvod » Aktivní látky » Vitamín E


        

Vitamín E

INCI: Tocopherol acetate

skladem

 

Číslo produktu: 350
naše cena bez DPH: 57,02 Kč (2,28 EUR)
naše cena s DPH (21 %):
69,00 Kč (2,75 EUR)

do košíku:
  10 ml  

Aktivní látka s anti – aging efektem, je protizánětlivý, pomáhá udržovat pružnost a hydrataci pokožky posílením kožního hydrolipidického filmu a zlepšuje kožní mikrocirkulaci. Díky acetátu se dostává do podkoží, kde působí jako aktivní látka.

Fyzkální vlastnosti: dodáván ve formě tokoferol-acetátu, který vykazuje vyšší stabilitu než čistý vit. E. Bezbarvá až slabě žlutá hustá olejovitá kapalina rozpustná v tucích

Balení - PET lahvička

Používá se v dávce  0,3 – 0,8% jako aktivní složka.