Úvod » Aktivní látky » Yogurtene


        

Yogurtene

INCI: Maltodextrin, Lactobacillus/Streptococcus Thermophilus/Soybean Extract Ferment

skladem

 

Číslo produktu: 332
naše cena bez DPH: 57,0 Kč (2,3 EUR)
naše cena s DPH (21 %):
69,0 Kč (2,8 EUR)

do košíku:
  20 g  

YOGURTENE je jemný prášek získaný sušením tradičního jogurtu připraveného ze syrovátky. Jogurtové složky dodávají kůži a vlasům soubor vlastností pocházejích z jednotlivých komponent. Surovina je v kosmetické kvalitě, která má přísnější standard než kvalita potravinářská.

Mezi klíčové komponenty patří:

• Laktóza – přírodní humektant a zvlhčující látka - zjemňuje pokožku, zmenšuje vrásky, změkčuje vlasy.

• Kyselina mléčná – přírodní AHA kyselina - exfoliant – zvláčňuje a zvlhčuje pokožku, kůže je pevnější s méně skvrnami a vyhlazenými vráskami.

• Základní vitaminy (A a B), minerály a stopové prvky nutné  pro zdravou pleť.

• Syrovátkové proteiny – provlhčují pokožku, tvoří ochranný film na ke kůži a vlasům, zesílí vlas a zlepší úpravu účesu.

YOGURTENE má navíc:

• Nízký obsah tuků - nízký zápach

• Žádné kaseinové proteiny – velmi nízká dráždivost, proto může být použit jak v přípravcích péče o pleť, jako přírodní zvláčňující a provlhčující ingredience, tak i ve vlasových přípravcích jako kondicionační a regenerační činidlo.

Fyzkální vlastnosti: slabě žlutý prášek rozpustný ve vodě

Dávkování: 0,5 - 2%, ideálně do chladnoucí emulze