Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Aktivní látky
  3. Bright - lipoactiv - zatočí se skvrnami v obličeji 10 ml 1+1 zdarma

Bright - lipoactiv - zatočí se skvrnami v obličeji 10 ml 1+1 zdarma

Bright - lipoactiv je ekologicky navržená aktivní složka na bázi oleje, extrahovaná patentovanou technologií extrakce, která koncentruje klíčové biomo... celý popis
Dostupnost
Skladem
159,0 Kč
131,4 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:358
  • Kompletní specifikace
  • Bright - lipoactiv - zatočí se skvrnami v obličeji 10 ml 1+1 zdarma
    Bright - lipoactiv - zatočí se skvrnami v obličeji 10 ml 1+1 zdarma
    Skladem
    159,0 Kč
    131,4 Kč bez DPH
  • ks
Kompletní specifikace

Bright - lipoactiv je ekologicky navržená aktivní složka na bázi oleje, extrahovaná patentovanou technologií extrakce, která koncentruje klíčové biomolekuly z kořene proskurníku, lékořice a rýžových otrub. Jedná se  o vysoce účinnou a bezpečnou surovinu určenou pro zesvětlení pokožky, snížení hyperpigmentace, vyrovnání barevného tónu pokožky a k celkovému snížení tmavých skvrn na pokožce. Velmi vhodný do Sun Care produktů jako prevence před vznikem pigmentace. Extrakt je vhodný pro boj proti předčasnému stárnutí pokožky vlivem slunečního záření, celkově zlepšuje kvalitu pokožky.

Klinická studie zaměřená na skupinu žen ve věku 30 až 70 let prokázala, při 1%  koncentraci  po 28 dnech o 273 % zvýšení indexu jasu oproti placebo surovině. Po 56 dnech dochází  k zesvětlení pokožky o více jak 10 %.  Účinnost Bright - Lipoactiv vzrůstá úměrně délce aplikace - po 56 dnech dvakrát denně snižuje viditelnost tmavých skvrn (hyperpigmentace) o 56 %.

Bright - lipoactiv i při nízké dávce vykazuje prokazatelný účinek. Certifikace COSMOS a Ecocert.

Fyzikální vlastnosti: jantarová olejovitá kapalina s oříškovou vůní, rozpustná v oleji
 
Balení: 10 ml  PET lahvička
 
Dávkování: 0,5 - 2 %
 
Klíčové složky: extrakt z kořene proskurníku, lékořice a rýžových otrub
 
Skladování: při pokojové teplotě, mimo dosah dětí, vyhněte se kontaktu s očima, pouze k vnějšímu užití, mimo dosah slunce
 
Země původu: Francie
 
INCI: Brassica Campestris (Rapeseed) Seed Oil, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Althaea Officinalis Root Extract, Oryza Sativa (Rice) Bran Extract

Vlastnosti

  • Inhibuje aktivitu tyrosinázy
  • Zabraňuje zbarvení melaninu
  • Zesvětluje pleť
  • Rozzařuje pleť
  • Snižuje tmavé skvrny

 

Použití:

  • pro každý tip pokožky
  • do pleťových sér, olejů, emulzí
  • do makeupu

 

ThePay – Platba24, MojePlatba, eKonto, mPeníze, MONETA, ČSOB, Fio Banka, Equa Bank, superCASH, Sberbank, QR platba, Bitcoin
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.