Novinky
08.08.2021
Tipy na přepočítávání receptů i využití surovin s končící expirací
Na našem blogu najdete dvě videa, kde Vám poradím, jak jednoduše přepočítávat recepty, když potřebujete jiné množství hotového produktu. Ve druhém vid... číst celé
23.06.2021
Tipy na zvládnutí horkých letních dní
Zajímá vás, jak nejlépe za pomoci DIY kosmetiky zvádnout horké letní dny? Shrnula jsem pro vás osvědčené tipy do videa. číst celé
09.02.2021
Tématická videa
Videa jsou skvělá k seznámení se s mnoha surovinami. V horním menu přibyla záložka Blog, kde budeme zveřejňovat videa k různým tématům nebo k suroviná... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Caprylis 100 ml

INCI: Caprylic / capric triglycerides

Caprylis je známý jako "frakcionovaný kokosový olej". Rostlinné triglyceridy jsou olejovou bází a jsou velmi jemné na dotek, aniž by zanechávaly mastn... celý popis
Dostupnost
Není skladem
99,0 Kč
81,8 Kč
bez DPH
Momentálně není k dispozici
Číslo produktu:201
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

Caprylis je známý jako "frakcionovaný kokosový olej". Rostlinné triglyceridy jsou olejovou bází a jsou velmi jemné na dotek, aniž by zanechávaly mastný film. Jedná se tedy o tzv. suchý olej. Caprylis je ideální pro začlenění a odlehčení olejové fáze v krémech i mlécích.  Je velmi stabilní proti oxidaci a je tak ideálním základem pro mastnou maceraci.

Hlavní složkou rostlinných olejů jsou triglyceridy mastných kyselin. Každý rostlinný olej je unikátní směsí triglyceridů z různých mastných kyselin.

V průměru, kokosový olej má následující složení mastných kyselin:

Nasycené mastné kyseliny s dlouhým řetězcem :laurová 44 až 51% myristová 13-18% palmitová 8-10%, stearová 1-3%. Caprylis se získává procesen frakcinace (separace) z kokosového oleje a skládá se z kaprinové a kaprylové kyseliny triglyceridů, tedy z nejlépe pronikajících olejů.

Dávkování: 1-100%

Vzhled a balení: čirá olejovitá kapalina bez zápachu, baleno v PET lahvi

Skladování: Skladujte v těsně uzavřených obalech na suchých místech k tomu určených. Skladujte mimo zdroje zapálení. Při práci nejezte a nepijte. Skladujte odděleně od potravin a nápojů. Teplota do 35°C

Šarže: 20078332

Vlastnosti:

  • Suchý olej, velmi jemný na dotek

  • Je velmi dobře absorbován kůží - nezanechává mastný film

  • Zvláčňuje, změkčuje a vyhlazuje pokožku

  • Zlepšuje pronikání aktivních, v oleji rozpustných látek, včetně esenciálních olejů

  • Nekomedoní, nechává pokožku dýchat

  • Velmi stabilní vůči oxidaci, může být bezpečně zahříván

  • Velmi dobré rozpouštědlo pro aktivní látky rozpustné v oleji – vhodný k maceraci rostlin

Použití:

  • Do všech typů emulzí kterým dodává jemný dotek, s velmi dobrou penetrací

  • Pro odlehčení masážních olejů

  • Pro olejová séra

  • Jako médium k ředění éterických olejů pro použití na kůži

  • Do makeupových bází

  • Pro péči o vlasy -vyhlazuje vlasové vláko a nezatěžuje ho

  • Pro mastné maceráty rostliny (měsíček, arnika, třezalka ...)

Možnost využití - relaxační masážní olej:

49 ml caprylisu

8 kapek EO neroli

7 kapek EO růže damašková

7 kapek pomeranče

ThePay – Platba24, MojePlatba, eKonto, mPeníze, MONETA, ČSOB, Fio Banka, Equa Bank, superCASH, Sberbank, QR platba, Bitcoin

Proč nakupovat u nás

Nabízíme jedinečné aktivné látky

Poradenství je pro nás samozřejmostí

Inspirativní blogy s více jak 500 recepty

www.mishabeauty.cz

www.mishabeauty.org

 

Jednatelka
Kosmetické suroviny
Michaela Suchá
12-15 hod
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.