Novinky
23.06.2021
Tipy na zvládnutí horkých letních dní
Zajímá vás, jak nejlépe za pomoci DIY kosmetiky zvádnout horké letní dny? Shrnula jsem pro vás osvědčené tipy do videa. číst celé
09.02.2021
Tématická videa
Videa jsou skvělá k seznámení se s mnoha surovinami. V horním menu přibyla záložka Blog, kde budeme zveřejňovat videa k různým tématům nebo k suroviná... číst celé
27.02.2021
Novinky v surovinách
Do sortimentu jsme zařadili 4 nové suroviny. Podívejte se na blog a seznamte se s brokolicovým olejem, baobabovým olejem a másly kokum a murumuru. číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Aktivní látky
  3. Fucogel - 100 ml

Fucogel - 100 ml

INCI: BIOSACCHARIDE GUM-1

FUCOGEL je aktivní látka určená určená pro použití do téměř všech typů kosmetických přípravků, včetně vlasové kosmetiky. Primární použití má FUCOGEL j... celý popis
Dostupnost
Skladem > 5 ks
Běžná cena
425,0 Kč
Ušetříte
131,0 Kč
294,0 Kč
243,0 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:303
Hlídat cenu / dostupnost
  • Kompletní specifikace
  • Fucogel - 100 ml
    Fucogel - 100 ml
    Skladem > 5 ks
    294,0 Kč
    243,0 Kč bez DPH
  • ks
Kompletní specifikace

FUCOGEL je aktivní látka určená určená pro použití do téměř všech typů kosmetických přípravků, včetně vlasové kosmetiky. Primární použití má FUCOGEL jako  hydratační látka s okamžitým a dlouhodobým účinkem, ale ruku v ruce s tímto účinkem poskytuje FUCOGEL výrazné vylepšení senzorických vlastností konečného produktu, úpravu viskoelastických vlastností, snížení podráždění pokožky způsobené intenzivním použitím agresivních aktivních látek (např. AHA kyselin…) a rovněž se díky obsahu fukózy účastní vnitrobuněčné komunikace, kde napomáhá zmírnit alergické odezvy.

Fyzikální vlastnosti: viskózní, opalescentní roztok se slabým, charakteristickým zápachem.

Hustota: 1,073

Složení: polysacharid s kontrolovanou viskozitou (1000 cP). Je získáván biotechnologickým procesem fermentací následujících rostliných materiálů - uhlíkový substrát: rostlinný sorbitol (původem z kukuřice) a dusíkatý substrát: rostliný pepton (původem ze soji) – GMO free

Skladování: při pokojové teplotě

Rozpustnost: rozpustný ve vodě, propylenglykolu, glycerolu. Je nerozpustný v 50% ethanolu a není mísitelný s minerálními a rostlinnými oleji. Snáší 70°C po dobu max 10 min

Balení: v PET lahvičce 30 ml

Dávkování: 2 -5% - běžné dávkování, 20-50% ve speciálních a koncentrovaných produktech

 

Používá se pro:

  • dehydrovanou a poškozenou pokožku
  • zralou a mdlou pleť bez života
  • devitalizovanou pleť
  • podrážděnou pokožku
  • devitalizované a elektrizující vlasy

ThePay – Platba24, MojePlatba, eKonto, mPeníze, MONETA, ČSOB, Fio Banka, Equa Bank, superCASH, Sberbank, QR platba, Bitcoin

Proč nakupovat u nás

Nabízíme jedinečné aktivné látky

Poradenství je pro nás samozřejmostí

Inspirativní blogy s více jak 500 recepty

www.mishabeauty.cz

www.mishabeauty.org

 

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.