Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Aktivní látky
  3. Glycerín 250 ml

Glycerín 250 ml

INCI: Glycerin

Rostlinný glycerín je výbornou surovinou pro výrobu kosmetických produktů. Je výborným změkčovadlem, má hydratační a zvláčňující účinky. V šamponech a... celý popis
Dostupnost
Skladem
65,0 Kč
53,7 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:304a
Kompletní specifikace

Rostlinný glycerín je výbornou surovinou pro výrobu kosmetických produktů. Je výborným změkčovadlem, má hydratační a zvláčňující účinky. V šamponech a vlasových vodách přispívá ke změkčení a vyhlazení vlasového vlákna.

Fyzikální vlastnosti: čirá hustá viskózní bezzápachová kapalina rostliného původu, baleno v PET lahvi

Složení: 86,5% glycerin a voda

Skladování: při pokojové teplotě

Dávkování: 1-10%, mísitelný s vodou či alkoholem

Země původu: Švédsko

Použití:

  • jako aktivní látka pro suchou a dehydratovanou pokožku či vlasy do všech produktů (krémy, gely, mléka, šampony, balzámy)
  • jako macerační činidlo - viz příspěvek
  • k odstranění skvrn na oblečení od ovoce, kávy čaje - nechte působit přes noc přímo na skvrně.

ThePay – Platba24, MojePlatba, eKonto, mPeníze, MONETA, ČSOB, Fio Banka, Equa Bank, superCASH, Sberbank, QR platba, Bitcoin
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.