Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Aktivní látky
  3. Hair - lipoactiv - ochrání vlasy před žehlením, fénováním i sluncem 20 g

Hair - lipoactiv - ochrání vlasy před žehlením, fénováním i sluncem 20 g

Vlasy by měly být chráněny před teplem z fénů,  žehličky a slunečních paprsků. Bez ochrany jsou vlasy dehydrované, devitalizované, křehké a bez lesku.... celý popis
Dostupnost
Skladem
129,0 Kč
106,6 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:343
  • Kompletní specifikace
  • Hair - lipoactiv - ochrání vlasy před žehlením, fénováním i sluncem 20 g
    Hair - lipoactiv - ochrání vlasy před žehlením, fénováním i sluncem 20 g
    Skladem
    129,0 Kč
    106,6 Kč bez DPH
  • ks
Kompletní specifikace

Vlasy by měly být chráněny před teplem z fénů,  žehličky a slunečních paprsků. Bez ochrany jsou vlasy dehydrované, devitalizované, křehké a bez lesku. Hair- lipoactiv je mikrostrukturovaný  stabilizovaný olejový extrakt vyráběný patentovaným zeleným procesem. Plody tamarindu, shikakai a kokosového oleje nabízejí osvědčenou ochranu proti slunečnímu a tepelnému poškození a zároveň udržují barvu a lesk díky antioxidantům ve vektoru z kokosového oleje.

Tamarind a shikakai jsou stovky let používány indickými ženami k ochraně a výživě vlasů, protože tyto rostliny jsou bohaté na silné antioxidanty. Kokosový olej je  olej bohatý na triglyceridy středního řetězce, které obsahující mastné kyseliny, jako je kyselina laurová, které mají vysokou oxidační stabilitu. Triglyceridy mají vysokou afinitu s bílkovinami vlasů díky jejich lineárním molekulárním řetězcům s nízkou molekulovou hmotností a lineárními molekulami. Jsou schopny rychleji a hlouběji pronikat do vláknového vlákna než mastné kyseliny s delšími řetězci.

Hair - lipoactiv má prokazatelně termo-ochranný účinek i při nízké dávce. Certifikace COSMOS a Ecocert.

Fyzikální vlastnosti: nažloutlá olejová substance, v chladu tuhne s pikantní vůní s kokosem
 
Balení: 20 g v PET lahvičce
 
Dávkování: 1 - 100 %
 
Klíčové složky: extrakt z plodů shikakai a tamarindu
 
Skladování: při pokojové teplotě, mimo dosah dětí, vyhněte se kontaktu s očima, pouze k vnějšímu užití, mimo dosah slunce
 
Země původu: Francie
 
INCI: Cocos Nucifera Oil (and) Acacia Concinna Fruit Extract (and) Tamarindus Indica Fruit Extract

Vlastnosti

  • Chrání před slunečním a tepelným zářením
  • Chrání barvu vlasů a obnovuje jejich lesk
  • Přírodní rostlinný produkt
  • Biologicky rozložitelný
  • Testování in vitro

 

Použití:

  • vlasové masky, kondicionéry a šampony
  • vlasové balzámy
  • vlasové oleje a séra na poškozené konečky vlasů

 

ThePay – Platba24, MojePlatba, eKonto, mPeníze, MONETA, ČSOB, Fio Banka, Equa Bank, superCASH, Sberbank, QR platba, Bitcoin
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.