Novinky
23.06.2021
Tipy na zvládnutí horkých letních dní
Zajímá vás, jak nejlépe za pomoci DIY kosmetiky zvádnout horké letní dny? Shrnula jsem pro vás osvědčené tipy do videa. číst celé
09.02.2021
Tématická videa
Videa jsou skvělá k seznámení se s mnoha surovinami. V horním menu přibyla záložka Blog, kde budeme zveřejňovat videa k různým tématům nebo k suroviná... číst celé
27.02.2021
Novinky v surovinách
Do sortimentu jsme zařadili 4 nové suroviny. Podívejte se na blog a seznamte se s brokolicovým olejem, baobabovým olejem a másly kokum a murumuru. číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Rostlinné oleje a másla
  3. Kokosový olej BIO 250 ml

Kokosový olej BIO 250 ml

INCI: Cocos nucifera Oil

Kokosový olej v BIO kvalitě s delikátní kokosovou vůní. Má tendenci tuhnout při teplotě nižší než 25°C, což nijak nesnižuje jeho kvalitu. Jedná se o j... celý popis
Dostupnost
Skladem > 5 ks
209,0 Kč
172,7 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:209
Hlídat cenu / dostupnost
  • Kompletní specifikace
  • Kokosový olej BIO 250 ml
    Kokosový olej BIO 250 ml
    Skladem > 5 ks
    209,0 Kč
    172,7 Kč bez DPH
  • ks
Kompletní specifikace

Kokosový olej v BIO kvalitě s delikátní kokosovou vůní. Má tendenci tuhnout při teplotě nižší než 25°C, což nijak nesnižuje jeho kvalitu. Jedná se o jeden z nejlepších olejů, který účinně brání dehydrataci pokožky. Pokožku změkčuje, zvláčňuje a poskytuje chladivý pocit při spálení sluncem. Je výborným olejem pro péči o vlasy, které udržuje silné a lesklé. Široce používaný olej pro výrobu mýdel, kterým zajišťuje pěnivost. Potravinářská kvalita.

Baleno v kosmetické 250 ml dóze nebo lahvi - dle ročního období.

Fyzikální vlastnosti: 
Při teplotách nad 25 °C bílá, až bílo‑žlutá olejovitá kapalina. Při nižších teplotách tuhá konzistence.

Bod tání: 
Cca 25 °C.

Relativní hustota: 
Při 20 °C cca 870 g/cm3.

Základní obsahové složky: 
Nasycené mastné kyseliny – hlavní podíl kyselina laurová (C12 : 0) cca 45 %, kyselina myristová (C14 : 0) cca 18 %, kyselina palmitová (C16 : 0) 10 %, kyselina kaprylová (oktanová) (C8 : 0) cca 8 %, kyselina kaprinová (dekanová) (C10 : 0) 7 %, kyselina stearová (C18 : 0) cca 3 %, kapronová (hexanová) (C6 : 0) 1 %; nenasycené mastné kyseliny – kyselina olejová (C18 : 1) 7 %, kyselina linolová (C18 : 2) 2 %. Dále obsahuje zanedbatelná množství stopových prvků: hořčík, vápník, draslík, sodík, měď, železo, fosfor. Taktéž malé množství vitamínu E.

Používá se zejména pro:

  • suchou a poškozenou pokožku

  • hrubou kůži bez elasticity

  • kudrnaté vlasy

  • suché a lámavé vlasy

  • roztřepené konečky

ThePay – Platba24, MojePlatba, eKonto, mPeníze, MONETA, ČSOB, Fio Banka, Equa Bank, superCASH, Sberbank, QR platba, Bitcoin

Proč nakupovat u nás

Nabízíme jedinečné aktivné látky

Poradenství je pro nás samozřejmostí

Inspirativní blogy s více jak 500 recepty

www.mishabeauty.cz

www.mishabeauty.org

 

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.