Novinky
23.06.2021
Tipy na zvládnutí horkých letních dní
Zajímá vás, jak nejlépe za pomoci DIY kosmetiky zvádnout horké letní dny? Shrnula jsem pro vás osvědčené tipy do videa. číst celé
09.02.2021
Tématická videa
Videa jsou skvělá k seznámení se s mnoha surovinami. V horním menu přibyla záložka Blog, kde budeme zveřejňovat videa k různým tématům nebo k suroviná... číst celé
27.02.2021
Novinky v surovinách
Do sortimentu jsme zařadili 4 nové suroviny. Podívejte se na blog a seznamte se s brokolicovým olejem, baobabovým olejem a másly kokum a murumuru. číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Rostlinné oleje a másla
  3. Konopný olej 250 ml

Konopný olej 250 ml

INCI: Cannabis sativa Seed Oil

Konopný olej lisovaný za studena je velice dobře vstřebáván pokožkou a je dobře snášen všemi typy pleti. Má vysoký podíl nenasycených mastných kyselin... celý popis
Dostupnost
Skladem 5 ks
Běžná cena
247,0 Kč
Ušetříte
48,0 Kč
199,0 Kč
164,5 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:228a
Hlídat cenu / dostupnost
  • Kompletní specifikace
  • Konopný olej 250 ml
    Konopný olej 250 ml
    Skladem 5 ks
    199,0 Kč
    164,5 Kč bez DPH
  • ks
Kompletní specifikace

Konopný olej lisovaný za studena je velice dobře vstřebáván pokožkou a je dobře snášen všemi typy pleti. Má vysoký podíl nenasycených mastných kyselin, díky kterým je hojně využíván ošetřování kožních problémů jako je lupénka, neurodermatitida, atopický ekzém. Uklidňuje podrážděnou a zánětlivou pokožku. Vhodný do masážních a regeneračních preparátů, protože velmi dobře proniká pokožkou. Při dlouhodobém použití může vysušovat pokožku, protože působí na snižování tvorby vlastních kožních tuků.

Fyzikální vlastnosti: žlutozelená až zelená hustější olejovitá kapalina s charakteristickou konopnou vůní, bez obsahu THC, olej má vysoký oxidační potenciál, proto je vhodné jeho skladování v temnu a v chladničce Potravinářská kvalita

Relativní hustota: při 20 °C cca 0,925 g/cm3.

Základní obsahové složky:  nenasycené mastné kyseliny, zejména linolová (C18:2)  56 %, alfalinolenová (C18:3)  18,4 %, olejová (C18:1)  10,7 %, gamalinolenová (C18:3)  3,4 %, chlorofyl, vitaminy, karotenoidy

 

Používá se zejména pro:

  • podrážděnou pokožku

  • péči o rty - do balzámů na rty

  • péči o problematickou pleť

  • péči o zralou pleť

  • zvýšení lesku vlasů

  • vyživení a uhlazení vlasového vlákna

Tip:

  • s ohledem na vysoký oxidační potenciál doporučujeme přidat vit. E

ThePay – Platba24, MojePlatba, eKonto, mPeníze, MONETA, ČSOB, Fio Banka, Equa Bank, superCASH, Sberbank, QR platba, Bitcoin

Proč nakupovat u nás

Nabízíme jedinečné aktivné látky

Poradenství je pro nás samozřejmostí

Inspirativní blogy s více jak 500 recepty

www.mishabeauty.cz

www.mishabeauty.org

 

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.