1. Úvod
  2. Aktivní látky
  3. Lift - lipoactiv - redukce vrásek už během 28 dní 10 ml

Lift - lipoactiv - redukce vrásek už během 28 dní 10 ml

Rostlinný botox

Lift - lipoactiv je ekologicky navržená aktivní složka na bázi oleje, extrahovaná patentovanou technologií extrakce, která koncentruje klíčové biomole... celý popis
Dostupnost
Skladem
159,0 Kč
131,4 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:359
  • Kompletní specifikace
  • Lift - lipoactiv - redukce vrásek už během 28 dní 10 ml
    Lift - lipoactiv - redukce vrásek už během 28 dní 10 ml
    Skladem
    159,0 Kč
    131,4 Kč bez DPH
  • ks
Kompletní specifikace

Lift - lipoactiv je ekologicky navržená aktivní složka na bázi oleje, extrahovaná patentovanou technologií extrakce, která koncentruje klíčové biomolekuly z Plamatky zelné a Kozince blanitého. Jedná se  o vysoce účinnou látku vhodnou pro zralou pokožku, působí proti viditelným známkám stárnutí pokožky, zjemňuje hluboké vrásky a vyhlazuje jemné vrásky a zlepšuje kvalitu pokožky.

Lift- lipoactiv je bohatý na omega 6 kyselinu linolovou, koenzym Q10 a spilantol, ve formě oleje, který usnadňuje pronikání aktivních látek do pokožky. Klinická studie zaměřená na skupinu žen ve věku 60 až 65 let prokázala, že v pouhých 5 minutách 1%  koncentrace snižuje hloubku vrásek o 25,6% ve srovnání s placebem. Účinnost Lift - Lipoactiv vzrůstá úměrně délce aplikace - po 28 dnech dvakrát denně výrazně snižuje hloubku vrásek o více než 200%.

Lift - lipoactiv i při nízké dávce vykazuje okamžitý účinek. Díky synergickému systému má silný a rychlý multifunkční efekt i ve všech formulacích určených k regeneraci a restruktualizaci zralé pokožky. Certifikace COSMOS a Ecocert.

Fyzikální vlastnosti:žlutá olejovitá kapalina s rostlinnou vůní, rozpustná v oleji
 
Balení: 10 ml PET lahvička
 
Dávkování: 1 - 5 %
 
Klíčové složky: esenciální mastná kyselina linoleová omega 6, koenzym Q10, spilantol
 
Skladování: při pokojové teplotě, mimo dosah dětí, vyhněte se kontaktu s očima, pouze k vnějšímu užití, mimo dosah slunce
 
Země původu: Francie
 
INCI: Carthamus Tinctorius Seed Oil, Spilanthes Acmella Flower Leaf Stem Extract, Astragalus Membranaceus Root Extract, Ubiquione, Tocopherol

Vlastnosti

  • regeneruje  a restruktualizuje pokožku do hloubky
  • prokazatelný liftingový účinek
  • zlepšuje kvalitu pokožky

Použití:

  • pro zralou pokožku
  • do pleťových sér, olejů, emulzí
  • do makeupu

 

ThePay – Platba24, MojePlatba, eKonto, mPeníze, MONETA, ČSOB, Fio Banka, Equa Bank, superCASH, Sberbank, QR platba, Bitcoin
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.