Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Emulgátory a vosky
  3. Lysofix - přírodní hedvábný emulgátor 30 g

Lysofix - přírodní hedvábný emulgátor 30 g

INCI: Glycerin, Glycine Soja Seed Extract

Přírodní micelární O / W emulgátor s hedvábným nádechem, který lze použít ve studeném nebo horkém procesu. Výkonný emulgátor bez zahušťování, který na... celý popis
Dostupnost
Skladem
Běžná cena
199,0 Kč
119,0 Kč
98,3 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:418
  • Kompletní specifikace
  • Lysofix - přírodní hedvábný emulgátor 30 g
    Lysofix - přírodní hedvábný emulgátor 30 g
    Skladem
    119,0 Kč
    98,3 Kč bez DPH
  • ks
Kompletní specifikace

Přírodní micelární O / W emulgátor s hedvábným nádechem, který lze použít ve studeném nebo horkém procesu. Výkonný emulgátor bez zahušťování, který napomáhá disperzi pigmentu. 

Vlasnosti:

  • Velmi snadné použití
  • Stříkatelné emulze
  • Unikátní hedvábný smyslový podpis
  • Zlepšuje disperzi pigmentu
  • Hydratuje pokožku
  • Snižuje ztrátu vody z pokožky
  • Vysoká snášenlivost kůže
  • Zvyšuje penetraci a biologickou dostupnost aktivní látky
  • přísady k získání lepších a / nebo rychlejších výsledků
  • Pomáhá zklidňovat pokožku
  • Posiluje integritu kožní bariéry

Použití:

Uplatníte ve všech pleťových a tělových produktech s vodní složkou, ve formulacích barevné kosmetiky, vodní kosmetické mlhy, nadace a BB krému, pleťového mléka a samoopalovacích krémů, ubrousků, péče o dítě, vláknité celulózové masky, produktů pro péči o vlasy a pokožku. Vhodný pro formulaci za studena - rozmíchá se ve vodní fázi (vhodný je tyčový mixér s majonézovým nástavcem), následně se přidá olejová fáze. Pro lepší stabilitu emulzí v domácí výrobě doporučujeme přidat 0,5-0,75% xanthanové gumy do vodní fáze před přidáním Lysofixu.

Fyzikální vlastnosti: medová  silně viskózní kapalina,   baleno v PET lahvičce

Dávkování: 1 - 3%,  jako koemulgátor, 3 - 5% samostatný emulgátor, funkční v rozmezí pH 4-8, dokáže zemulgovat až 60% olejové fáze při dávce 5%, jako koemulgátor lze přidat do již hotové emulze.

Rozpustný ve vodě, dispergovatelný v oleji

Skladování: mimo dosah dětí při pokojové teplotě, chraňte před  světlem

Z produktových listů dodavatele:

 Poskytuje stabilní emulgaci bez zahušťovacího účinku. Je schopen snížit transepidermální ztrátu vody (TEWL), udržovat vlhkost v kůži a posilovat integritu kožní bariéry. Díky své schopnosti zvýšit produkci kolagenu a elastinu vypadá pokožka zdravě a krásně. Přičítá se jemnější velikosti částic emulze a vytváří nižší povrchové napětí, což umožňuje krémům snadno pronikat do tenčích vrstev pokožky. Zvšuje chladivý efekt, poskytuje emulze s lesklým povrchem, nemastnou a hedvábnou texturou. Navíc zvyšuje pronikání aktivních látek do pokožky, napomáhá disperzi pigmentu ve vodných nebo bezvodých formulacích a pomáhá se stabilitou finální formulace. Je kompatibilní s přírodními, polárními a nepolárními oleji, anorganickými přísadami proti slunečnímu záření, přírodními a syntetickými zahušťovadly, silikony a silikonovými alternativami, pigmenty a emulgátory s nízkým obsahem HLB. Je extrémně mírný, nealergenní, snadno použitelný a nedráždivý, vhodný pro jemnou a citlivou pokožku. Neobsahuje ethoxyláty ani konzervační látky. Může být začleněn do vzorce v horkých nebo studených procesech. 

ThePay – Platba24, MojePlatba, eKonto, mPeníze, MONETA, ČSOB, Fio Banka, Equa Bank, superCASH, Sberbank, QR platba, Bitcoin
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.