Úvod » Rostlinné oleje a másla » Olej z granátového jablka


        

Olej z granátového jablka

INCI: Punica granatum Oil

skladem ne

 

Číslo produktu: 205
naše cena bez DPH: 269,4 Kč (10,9 EUR)
naše cena s DPH (21 %):
326,0 Kč (13,2 EUR)

Luxusní a velmi pronikavý olej lisovaný za studena ze semen granátového jablka. Tento vysoce ceněný olej obsahuje velké množství flavonoidů a kyseliny puniciové. Hluboce vyživuje pokožku a poskytuje silný antioxidační  potenciál, díky kterému bojuje s volnými radikály, které mají vliv na stárnutí pokožky.

Fyzikální vlastnosti: tmavě žlutý olej s delikátní vůní, balený v PET lahvi

Relativní hustota: při 20 °C cca 0,939 g/cm3.

Základní obsahové složky:

nenasycené mastné kyseliny - hlavní podíl kyselina puniciová (C18:1) cca 78%, linolová (C18:2) cca 7%, palmitová (C16:0) cca 3,1%, kyselina stearová 2,7%,  vitaminy A a E,

Země původu : Indie

Exkluzivní kvalita produktu - certifikáty produktu - US FDA, GMP, ISO 9001, KOSHER, HALAL


Používá se zejména pro:

  • suchou a dehydratovanou pleť

  • zralou pleť bez tónu

  • devitalizovanou pleť

  • popraskanou a poškozenou pleť

Vhodné kombinace

  • s EO růže, cist lambdanum k regeneraci a boji proti vráskám

  • s EO neroli a jasmín pro dehydratovanou a suchou pokožku

Tipy

 

  • čistý nebo ve směsi s EO nebo jinými oleji k lokálnímu použití k péči o suchou pokožku nebo jako prevence proti stárnutí

  • vmasírováním do konečků vlasů a ponecháním v zábalu (i přes noc) napomáhá v boji proti třepení