Novinky
08.08.2021
Tipy na přepočítávání receptů i využití surovin s končící expirací
Na našem blogu najdete dvě videa, kde Vám poradím, jak jednoduše přepočítávat recepty, když potřebujete jiné množství hotového produktu. Ve druhém vid... číst celé
23.06.2021
Tipy na zvládnutí horkých letních dní
Zajímá vás, jak nejlépe za pomoci DIY kosmetiky zvádnout horké letní dny? Shrnula jsem pro vás osvědčené tipy do videa. číst celé
09.02.2021
Tématická videa
Videa jsou skvělá k seznámení se s mnoha surovinami. V horním menu přibyla záložka Blog, kde budeme zveřejňovat videa k různým tématům nebo k suroviná... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Aktivní látky
  3. Opuncia - lipoactiv - 30 ml

Opuncia - lipoactiv - 30 ml

INCI: Brassica Campestris Seed Oil, Opuntia Fiscus Indica Flower Extract, Camelina Sativa Seed Oil

Opuncie je rostlina z čeledi kaktusovitých. Pochází z Mexika, ale je hojně rozšířena v celém středomoří. Plody opuncie byly původně, a stále jsou, vyu... celý popis
Dostupnost
Skladem 3 ks
Běžná cena
357,0 Kč
Ušetříte
58,0 Kč
299,0 Kč
247,1 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:368a
Hlídat cenu / dostupnost
  • Kompletní specifikace
  • Opuncia - lipoactiv - 30 ml
    Opuncia - lipoactiv - 30 ml
    Skladem 3 ks
    299,0 Kč
    247,1 Kč bez DPH
  • ks
Kompletní specifikace

Opuncie je rostlina z čeledi kaktusovitých. Pochází z Mexika, ale je hojně rozšířena v celém středomoří. Plody opuncie byly původně, a stále jsou, využívány jako ovoce. Obsahují značné množství vitamínů, minerálů a dalších, biologicky cenných látek. Mladé zelené části rostliny byly v minulosti používány stejně jako listy aloe.  Později bylo zjištěno, že olej obsažený v semenech je velmi bohatý na vitamín E, omega-6 kyseliny a steroly. Olej  je výjimečnou přísadou pro boj proti známkám stárnutí pokožky. Je skvělý pro udržení pružnosti a tónu pleti. Výtěžnost oleje je ale velmi malá, proto se v kosmetickém průmyslu využívají i další části rostliny.

Opuncie - lipoactiv je aktivní olejovitá surovina, která je získávána patentovanou extrakcí květů a mísením macerátu se lničkovým olejem. Výsledná surovina prokazatelně (in vivo a in tube testy) zlepšuje regulaci bariérové funkce pokožky, udržuje potřebnou míru hydratace zejména zralé pleti a  zároveň obsahuje lipidové sloučeniny s velmi dobrou afinitou, které jsou potřebné pro membránovou fluiditu.Certifikace Ecocert,Cosmos. Oficiální certifikace pro Baby Care a Mother Care. Výrobce  provedl posouzení bezpečnosti, ve kterém bylo prokázáno, že surovina je plně kompatibilní s citlivou pokožkou a může být bezpečně začleněna do hypoalergenní kosmetiky věnované péči o děti a těhotné ženy.

Fyzikální vlastnosti: žlutý olej s rostlinnou vůní, rozpustný v oleji
 
Balení: 30 ml PET lahvička
 
Dávkování: 1 - 5 %
 
Klíčové složky: esenciální mastné kyseliny linoleová omega 6 a linolenic omega 3, vitamín E, flavonoidy
 
Skladování: při pokojové teplotě, mimo dosah dětí, vyhněte se kontaktu s očima, pouze k vnějšímu užití, mimo dosah slunce
 
Země původu: Francie

Vlastnosti

  • regeneruje pokožku do hloubky
  • obnovuje lipidovou bariéru pokožky
  • udržuje potřebnou fluiditu buněčných membrán
  • ochraňuje buňky před oxidativním stresem

Použití:

  • Vhodný pro dětskou kosmetiku a těhotn ženy
  • pro suchou, zralou a dehydratovanou pokožku
  • do pleťových sér

 

ThePay – Platba24, MojePlatba, eKonto, mPeníze, MONETA, ČSOB, Fio Banka, Equa Bank, superCASH, Sberbank, QR platba, Bitcoin

Proč nakupovat u nás

Nabízíme jedinečné aktivné látky

Poradenství je pro nás samozřejmostí

Inspirativní blogy s více jak 500 recepty

www.mishabeauty.cz

www.mishabeauty.org

 

Jednatelka
Kosmetické suroviny
Michaela Suchá
12-15 hod
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.