1. Úvod
  2. Aktivní látky
  3. Plump - lipoactiv - 30 ml

Plump - lipoactiv - 30 ml

Plump - lipoactiv je ekologicky navržená aktivní složka na bázi oleje, extrahovaná patentovanou technologií extrakce, která koncentruje klíčové biomol... celý popis
Dostupnost
Není skladem
Běžná cena
477,0 Kč
399,0 Kč
329,8 Kč
bez DPH
Momentálně není k dispozici
Číslo produktu:371a
Kompletní specifikace

Plump - lipoactiv je ekologicky navržená aktivní složka na bázi oleje, extrahovaná patentovanou technologií extrakce, která koncentruje klíčové biomolekuly z granátového jabka. Spojením silné antioxidační aktivity biomolekul extrahovaných z granátových jablek s efektem restrukturalizace tekutého vosku jojoby, okamžitě dodává rtům přirozeně pevnější a plnější vzhled a regeneruje je.

Plump - lipoactiv viditelně opravuje rty, čímž snižuje suchost a praskání vyvolané chladným počasím a oxidačním stresem. Praskliny postupně zmizí a rty jsou přirozeně zvlhčené, hladké, plné, s lépe  definovanou konturou. Na rozdíl od parafinového (minerálního) oleje, který vytváří plumpingový vzhled negativně vnímatelným okluzivním bariérovým efektem, Plump - lipoactiv má přirozený biologický dopad na rty s neokluzivním účinkem a vysokou biologickou dostupností pro krátkodobou i dlouhodobou účinnost. Po 28 dnech používání s 2% koncentací nastal u 93 % dobrovolníků volumizační efekt + 6,1 %, rty byly regenerovány u 100 % dobrovolníků.

Plump - lipoactiv i při nízké dávce vykazuje okamžitý účinek. Díky synergickému systému má silný a rychlý multifunkční efekt ve všech formulacích určených k regeneraci a rtů. Certifikace COSMOS a Ecocert.

Fyzikální vlastnosti:žlutá olejovitá kapalina s rostlinnou vůní, rozpustná v oleji
 
Balení: 10 ml PET lahvička
 
Dávkování: 2 - 5 %
 
Klíčové složky: antokyany a kyselina ellagová, proteolytické enzymy
 
Skladování: při pokojové teplotě, mimo dosah dětí, vyhněte se kontaktu s očima, pouze k vnějšímu užití, mimo dosah slunce
 
Země původu: Francie
 
INCI: Simmondsia Chinensis Seed Oil (and) Punica Granatum Flower Extract (and) Polyglyceryl-3 Diisostearate

Vlastnosti

  • Hydratuje a zvětšuje objem rtů
  • Dává oblasti rtů přirozeně pevnější a plnější vzhled
  • Obnovuje obrysy a definice rtů
  • Zesiluje hydrolipidový film

Použití:

  • rtěnky, balzámy

 

ThePay – Platba24, MojePlatba, eKonto, mPeníze, MONETA, ČSOB, Fio Banka, Equa Bank, superCASH, Sberbank, QR platba, Bitcoin
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.