Novinky
08.08.2021
Tipy na přepočítávání receptů i využití surovin s končící expirací
Na našem blogu najdete dvě videa, kde Vám poradím, jak jednoduše přepočítávat recepty, když potřebujete jiné množství hotového produktu. Ve druhém vid... číst celé
23.06.2021
Tipy na zvládnutí horkých letních dní
Zajímá vás, jak nejlépe za pomoci DIY kosmetiky zvádnout horké letní dny? Shrnula jsem pro vás osvědčené tipy do videa. číst celé
09.02.2021
Tématická videa
Videa jsou skvělá k seznámení se s mnoha surovinami. V horním menu přibyla záložka Blog, kde budeme zveřejňovat videa k různým tématům nebo k suroviná... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Aktivní látky
  3. Pomegranate - lipoactiv - výkonný lapač volných radikálů 10 ml

Pomegranate - lipoactiv - výkonný lapač volných radikálů 10 ml

Pomegranate - lipoactiv je ekologicky navržená aktivní složka na bázi oleje, extrahovaná patentovanou technologií extrakce, která koncentruje klíčové ... celý popis
Dostupnost
Skladem > 5 ks
175,0 Kč
144,6 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:344
Hlídat cenu / dostupnost
  • Kompletní specifikace
  • Pomegranate - lipoactiv - výkonný lapač volných radikálů 10 ml
    Pomegranate - lipoactiv - výkonný lapač volných radikálů 10 ml
    Skladem > 5 ks
    175,0 Kč
    144,6 Kč bez DPH
  • ks
Kompletní specifikace

Pomegranate - lipoactiv je ekologicky navržená aktivní složka na bázi oleje, extrahovaná patentovanou technologií extrakce, která koncentruje klíčové biomolekuly semen a květů granátového jablka.

Díky svým koncentrovaným složkám bojuje proti volným radikálům, vykazuje aktivitu při odstraňování volných radikálů a snižuje tak oxidační stres v kožních buňkách, obnovuje kožní bariéru a brání odpařování vody.

Pomegranate - lipoactiv má prokazatelné účinky i při nízké dávce. Certifikace COSMOS a Ecocert, z obnovitelných zdrojů.

Fyzikální vlastnosti:nažloutlá olejovitá kapalina s jemnou vůní, rozpustná v oleji

 
Balení: 10 ml PET lahvička
 
Dávkování: 1 - 5 %
 
Klíčové složky: extrakt ze semen a květů granátového jablka
 
Skladování: při pokojové teplotě, mimo dosah dětí, vyhněte se kontaktu s očima, pouze k vnějšímu užití, mimo dosah slunce
 
Země původu: Francie
 
INCI: Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Punica Granatum Extract, Punica Granatum Flower Extract

Vlastnosti

  • účinně chrání buňky před znečištěním měst a modrým světlem a posiluje jejich obranný systém
  • reguluje hyperpigmentaci způsobenou modrým světlem ze záře obrazovky technických zařízení
  • efektivně zvyšuje opravu buněk a chrání DNA a jiné buněčné komponenty před škodlivými účinky vyvolanými městskými znečišťujícími látkami a modrým světlem
  • je výjimečně účinný při prevenci a opravě vzniku ROS (poškození buněčných membrán, ztráta pružnosti) a při poškození způsobeném znečištěním měst a modrým světlem
  • Testování in vitro

 

Použití:

  • pro každý tip pokožky
  • do pleťových sér, olejů, emulzí
  • makeupů

 

ThePay – Platba24, MojePlatba, eKonto, mPeníze, MONETA, ČSOB, Fio Banka, Equa Bank, superCASH, Sberbank, QR platba, Bitcoin

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.