Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Tenzidy / surfaktanty
  3. Slunečnicový tenzid 250 g

Slunečnicový tenzid 250 g

INCI: Sodium sunflowerseedamphoacetate

Slunečnicový tenzid je povrchově aktivní látkou nahrazující SLS a SLES v produktech osobní hygieny. Získává se z přírodních triglyceridů obsažených v ... celý popis
Dostupnost
Skladem
199,0 Kč
164,5 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:482a
  • Kompletní specifikace
  • Slunečnicový tenzid 250 g
    Slunečnicový tenzid 250 g
    Skladem
    199,0 Kč
    164,5 Kč bez DPH
  • ks
Kompletní specifikace

Slunečnicový tenzid je povrchově aktivní látkou nahrazující SLS a SLES v produktech osobní hygieny. Získává se z přírodních triglyceridů obsažených v slunečnicovém oleji. Jedná se o velmi jemný a šetrný sekundární surfaktant, který je šetrný k hydrolipidickému filmu pokožky a k pokožce hlavy. Jedná se o velice  univerzální surovinu s mnoha způsoby použití, je kompaktibilní s většinou aniontových, amfoterních a kationtových povrchově aktovních látek. Vytváří krémovou pěnu. Slunečnicový olej, který se používá pro syntézu tenzidu je bohatý na vitamín A, E a karotenoidy, které mají silný antioxidační účinek - bojují proti volným radikálům a zabraňují tak přečasnému stárnutí pokožky.

Dávkování: 1-10%

Vzhled: viskózní  žlutá kapalina s charakteristickou jemnou vůní, baleno v PET lahvi

Skladování: při pokojové teplotě

Použití: sprchové gely, toaletní tekutá mýdla,  šampony, čistící pleťová mléka včetně očních odličovačů, peelingy, dětská kosmetika

 

Možný zůsob použití - peeling

1,5 g slunečnicového tenzidu

45 ml demineralizované vody

0,6 g xanthanové gumy

4 g scrubu

10 kapek cosgardu

5 kapek esenciálního oleje

 

 

 

Zboží zařazeno v kategoriích
ThePay – Platba24, MojePlatba, eKonto, mPeníze, MONETA, ČSOB, Fio Banka, Equa Bank, superCASH, Sberbank, QR platba, Bitcoin
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.