Novinky
23.06.2021
Tipy na zvládnutí horkých letních dní
Zajímá vás, jak nejlépe za pomoci DIY kosmetiky zvádnout horké letní dny? Shrnula jsem pro vás osvědčené tipy do videa. číst celé
09.02.2021
Tématická videa
Videa jsou skvělá k seznámení se s mnoha surovinami. V horním menu přibyla záložka Blog, kde budeme zveřejňovat videa k různým tématům nebo k suroviná... číst celé
27.02.2021
Novinky v surovinách
Do sortimentu jsme zařadili 4 nové suroviny. Podívejte se na blog a seznamte se s brokolicovým olejem, baobabovým olejem a másly kokum a murumuru. číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Neutrální základy/báze
  3. Sulfátovaný ricinový olej 250 ml

Sulfátovaný ricinový olej 250 ml

INCI: Sulfated castor oil

Sulfátovaný ricinový olej (SRO), zvaný Turecký červený olej, je ve vodě rozpustný olej, který je nepostradatelnou složkou v tzv. micelárních vodách. J... celý popis
Dostupnost
Skladem 2 ks
Běžná cena
215,0 Kč
Ušetříte
26,0 Kč
189,0 Kč
156,2 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:467
Hlídat cenu / dostupnost
  • Kompletní specifikace
  • Sulfátovaný ricinový olej 250 ml
    Sulfátovaný ricinový olej 250 ml
    Skladem 2 ks
    189,0 Kč
    156,2 Kč bez DPH
  • ks
Kompletní specifikace

Sulfátovaný ricinový olej (SRO), zvaný Turecký červený olej, je ve vodě rozpustný olej, který je nepostradatelnou složkou v tzv. micelárních vodách. Je výborný i do vyživujících šamponů a sprchových gelů, umožňuje rozptýlit esenciální oleje do vody a je výborný do koupelových olejů. Jak již napovídá samotný název, je rostlinného původu.

Fyzikální vlastnosti: mírně viskózní kapalina oranžovo - červené barvy rozpustná ve vodě

Relativní hustota: při 20 °C cca 1,01 - 1,02 g/cm3.

Dávkování: 0,2 - 4%, pro koupelové oleje až 80%

Země původu : Německo

Skladování: při pokojové teplotě, mimo dosah dětí, vyhněte se světlu

používejte v doporučené dávkování

vyhněte se přímému kontaktu s očima (okamživě vypláchnout proudem vody)

nepoužívejte neředěné

Vlastnosti:

  • ve vodě rozpustný olej

  • rozptyluje esenciální oleje do vody

  • rozptyluje oleje do vody

  • změkčovadlo - používá se do sprchových gelů

  • mírné povrchově čistící účinky - tvorba micelárních vod

Tipy pro začlenění SRO do produků:

  • pro ropzptýlení esenciálních olejů použijeme 1 díl SRO a 1 díl esenciálního oleje, směs poté lze přidat do vody - způsobí mléčné zabarvení, které vydrží několik hodin, před vlastním použitím produktu je třeba protřepat
  • pro rozpýlení oleje použijeme 1 díl SRO a 1 díl oleje, směs poté lze přidat do vody - způsobí mléčné zabarvení, které vydrží několik hodin, před vlastním použitím produktu je třeba protřepat, pro lepší stabilitu lte použít až 4 díly SRO na 1 díl oleje
  • vanové oleje - 80 ml SRO a 20 ml oleje - směs se používá v dávce 1 lžíce na koupel

Možné variace k vaší inspiraci

Micelární voda: 97 ml květinové nebo čisté vody, 3 ml SRO, 20 kapek cosgardu

Čistící pleťová voda: 94 ml květinové nebo čisté vody, 3 ml SRO, 3 ml zvoleného rostlinného oleje, 20 kapek cosgardu

Neutrální sprchový gel: 41 ml vody, 55 ml neutrálního základu pro sprchový gel, 3 ml SRO, 20 kapek cosgardu

Aromatický olej do koupele: 60 ml SRO, 15 ml zvoleného rostlinného oleje, 9 ml esenciálního oleje (používá se 1 polévková lžíce na koupel)

 

 

Zboží zařazeno v kategoriích

ThePay – Platba24, MojePlatba, eKonto, mPeníze, MONETA, ČSOB, Fio Banka, Equa Bank, superCASH, Sberbank, QR platba, Bitcoin

Proč nakupovat u nás

Nabízíme jedinečné aktivné látky

Poradenství je pro nás samozřejmostí

Inspirativní blogy s více jak 500 recepty

www.mishabeauty.cz

www.mishabeauty.org

 

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.