Novinky
08.08.2021
Tipy na přepočítávání receptů i využití surovin s končící expirací
Na našem blogu najdete dvě videa, kde Vám poradím, jak jednoduše přepočítávat recepty, když potřebujete jiné množství hotového produktu. Ve druhém vid... číst celé
23.06.2021
Tipy na zvládnutí horkých letních dní
Zajímá vás, jak nejlépe za pomoci DIY kosmetiky zvádnout horké letní dny? Shrnula jsem pro vás osvědčené tipy do videa. číst celé
09.02.2021
Tématická videa
Videa jsou skvělá k seznámení se s mnoha surovinami. V horním menu přibyla záložka Blog, kde budeme zveřejňovat videa k různým tématům nebo k suroviná... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Aktivní látky
  3. Třtinový skvalan 1 l

Třtinový skvalan 1 l

INCI: Squalane

Čirá olejovitá kapalina, která má přirozenou afinitu s pokožkou.  Jedná se o polyfunkční produkt s vynikající roztíratelností a je velmi dobře absorbo... celý popis
Dostupnost
Není skladem
Běžná cena
1 990,0 Kč
Ušetříte
600,0 Kč
1 390,0 Kč
1 148,8 Kč
bez DPH
Momentálně není k dispozici
Číslo produktu:327c
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

Čirá olejovitá kapalina, která má přirozenou afinitu s pokožkou.  Jedná se o polyfunkční produkt s vynikající roztíratelností a je velmi dobře absorbován kůží. Zabraňuje ztrátě vlhkosti a obnovuje pružnost pokožky a její flexibilitu. Pokožce dodává měkký, hedvábný a nemastný pocit. Je nenahraditelným základem pro vysoce kvalitní kosmetické emulze. Lze jej s úspěchem použít i jako náhradu olejové složky do parfémů. Vykazuje lepší senzorické vlastnosti než olivový skvalan. Certifikace ECOCERT.

Fyzikální vlastnosti: bezbarvý olej bez zápachu, zcela stabilní, rozpustný v oleji, hustota 0,81
 
Balení:  PET lahev
 
Složení: 100% rostlinného původu, získáván z cukrové třtiny
 
Dávkování:1-100%
 
Skladování: při pokojové teplotě, mimo dosah dětí, vyhněte se kontaktu s očima, pouze k vnějšímu užití, mimo dosah slunce
 
Země původu: USA

Vlastnosti

  • Změkčovadlo: proniká kůží, které dává měkký a jemný povrch
  • Nekomedogenní
  • Snižuje výskyt vrásek
  • Obnovuje lipidovou bariéru pokožky
  • Zlepšuje pružnost pokožky
  • Vytváří měkký film na povrchu pokožky a pomáhá  tak udržovat hydrataci pokožky
  • výbornou kompaktibilitu s kůží, díky své podobnosti s přírodními lipidy pleti
  • Hedvábný "suchý" olej s velmi dobrou penetrací (pronikání do pokožky)
  • Začleněný do olejové fáze dodává emulzím velmi jemnou strukturu
  • Velmi stabilní vůči oxidaci
  • Poskytuje ochranu před působením tepla na vlasy
  • Zlepšuje lesk a pružnost vlasového vlákna

 

 

ThePay – Platba24, MojePlatba, eKonto, mPeníze, MONETA, ČSOB, Fio Banka, Equa Bank, superCASH, Sberbank, QR platba, Bitcoin

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.