Novinky
23.06.2021
Tipy na zvládnutí horkých letních dní
Zajímá vás, jak nejlépe za pomoci DIY kosmetiky zvádnout horké letní dny? Shrnula jsem pro vás osvědčené tipy do videa. číst celé
09.02.2021
Tématická videa
Videa jsou skvělá k seznámení se s mnoha surovinami. V horním menu přibyla záložka Blog, kde budeme zveřejňovat videa k různým tématům nebo k suroviná... číst celé
27.02.2021
Novinky v surovinách
Do sortimentu jsme zařadili 4 nové suroviny. Podívejte se na blog a seznamte se s brokolicovým olejem, baobabovým olejem a másly kokum a murumuru. číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Aktivní látky
  3. Třtinový skvalan 100 ml

Třtinový skvalan 100 ml

INCI: Squalane

Mít sametově hebkou pleť je tak snadné. Skvalan je výjmečná surovina, která se výborně vstřebává do pokožky. Pokožka zůstává jemná a sametová na dotek... celý popis
Dostupnost
Skladem > 5 ks
189,0 Kč
156,2 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:327a
Hlídat cenu / dostupnost
  • Kompletní specifikace
  • Třtinový skvalan  100 ml
    Třtinový skvalan 100 ml
    Skladem > 5 ks
    189,0 Kč
    156,2 Kč bez DPH
  • ks
Kompletní specifikace

Mít sametově hebkou pleť je tak snadné. Skvalan je výjmečná surovina, která se výborně vstřebává do pokožky. Pokožka zůstává jemná a sametová na dotek. Je vhodný pro všechny typy pleti, zralé dodá potřebnou jiskru. Zakomponujte ho do svých olejových sér, nebo použijte samostatně, jen tak...

Vlastnosti

  • Změkčovadlo: proniká kůží, které dává měkký a jemný povrch
  • Nekomedogenní
  • Snižuje výskyt vrásek
  • Podporuje hydrataci pokožky
  • Obnovuje lipidovou bariéru pokožky
  • Zlepšuje pružnost pokožky
  • Vytváří měkký film na povrchu pokožky a pomáhá  tak udržovat hydrataci pokožky
  • výbornou kompaktibilitu s kůží, díky své podobnosti s přírodními lipidy pleti
  • Hedvábný "suchý" olej s velmi dobrou penetrací (pronikání do pokožky)
  • Začleněný do olejové fáze dodává emulzím velmi jemnou strukturu
  • Velmi stabilní vůči oxidaci
  • Poskytuje ochranu před působením tepla na vlasy
  • Zlepšuje lesk a pružnost vlasového vlákna
Fyzikální vlastnosti: bezbarvý olej bez zápachu, zcela stabilní, rozpustný v oleji, hustota 0,81
 
Balení: v modré 100 ml PET lahvičce
 
Složení: 100% rostlinného původu, získáván z cukrové třtiny
 
Dávkování: 1-100%
 
Skladování: při pokojové teplotě, mimo dosah dětí, vyhněte se kontaktu s očima, pouze k vnějšímu užití, mimo dosah slunce
 
Země původu: USA

 

ThePay – Platba24, MojePlatba, eKonto, mPeníze, MONETA, ČSOB, Fio Banka, Equa Bank, superCASH, Sberbank, QR platba, Bitcoin

Proč nakupovat u nás

Nabízíme jedinečné aktivné látky

Poradenství je pro nás samozřejmostí

Inspirativní blogy s více jak 500 recepty

www.mishabeauty.cz

www.mishabeauty.org

 

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.