Novinky
23.06.2021
Tipy na zvládnutí horkých letních dní
Zajímá vás, jak nejlépe za pomoci DIY kosmetiky zvádnout horké letní dny? Shrnula jsem pro vás osvědčené tipy do videa. číst celé
09.02.2021
Tématická videa
Videa jsou skvělá k seznámení se s mnoha surovinami. V horním menu přibyla záložka Blog, kde budeme zveřejňovat videa k různým tématům nebo k suroviná... číst celé
27.02.2021
Novinky v surovinách
Do sortimentu jsme zařadili 4 nové suroviny. Podívejte se na blog a seznamte se s brokolicovým olejem, baobabovým olejem a másly kokum a murumuru. číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Aktivní látky
  3. Ultraskvalan / Hemiskvalan 1l

Ultraskvalan / Hemiskvalan 1l

INCI:C13-15 Alkane

Čirá olejovitá kapalina, která má přirozenou afinitu s pokožkou.  Molekuly Hemiskvalanu jsou o polovinu menší než u Skvalanu, proto se využívá  mimo j... celý popis
Dostupnost
Skladem 3 ks
Běžná cena
1 790,0 Kč
Ušetříte
700,0 Kč
1 090,0 Kč
900,8 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:327f
Hlídat cenu / dostupnost
  • Kompletní specifikace
  • Ultraskvalan / Hemiskvalan  1l
    Ultraskvalan / Hemiskvalan 1l
    Skladem 3 ks
    1 090,0 Kč
    900,8 Kč bez DPH
  • ks
Kompletní specifikace

Čirá olejovitá kapalina, která má přirozenou afinitu s pokožkou.  Molekuly Hemiskvalanu jsou o polovinu menší než u Skvalanu, proto se využívá  mimo jiné jako adekvátní náhrada syntetických silikonů. Tak jako u třtinového skvalanu, se jedná o polyfunkční produkt s vynikající roztíratelností a penetrací. Vytváří nemastné struktury, usnadňuje "hladké" klouzání produktů dekorativní kosmetiky. Má čistící vlastnosti - velmi dobře na sebe váže nečistoty a používá se k odlíčení i voděodolných produktů. Ideální ingredience do vlasové kosmetiky. Je nenahraditelným základem pro vysoce kvalitní kosmetické emulze. Lze jej s úspěchem použít i jako náhradu olejové složky do parfémů. Certifikace ECOCERT.

Fyzikální vlastnosti: bezbarvý olej bez zápachu, zcela stabilní, rozpustný v oleji, hustota 0,77
 
Balení: v modré 100 ml PET lahvičce s kapátkem
 
Složení: 100% rostlinného původu, získáván z cukrové třtiny
 
Dávkování:1-55%
 
Skladování: při pokojové teplotě, mimo dosah dětí, vyhněte se kontaktu s očima, pouze k vnějšímu užití, mimo dosah slunce
 
Země původu: USA

Vlastnosti

  • vysoká roztíratelnost
  • Luxusní a lehké textury
  • Poskytuje měkký a hedvábný pocit
  • Výborné čistící vlastnosti
  • Nekomedogenní
  • Poskytuje ochranu barvy vlasů
  • Snižuje krepatění
  • Poskytuje tepelnou ochranu a  zabraňuje poškození vlasového vlákna
  • Umožňuje snadnější rozčesávání
  • Vlasy budou hebké a hladké

 

 

ThePay – Platba24, MojePlatba, eKonto, mPeníze, MONETA, ČSOB, Fio Banka, Equa Bank, superCASH, Sberbank, QR platba, Bitcoin

Proč nakupovat u nás

Nabízíme jedinečné aktivné látky

Poradenství je pro nás samozřejmostí

Inspirativní blogy s více jak 500 recepty

www.mishabeauty.cz

www.mishabeauty.org

 

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.