Novinky
08.08.2021
Tipy na přepočítávání receptů i využití surovin s končící expirací
Na našem blogu najdete dvě videa, kde Vám poradím, jak jednoduše přepočítávat recepty, když potřebujete jiné množství hotového produktu. Ve druhém vid... číst celé
23.06.2021
Tipy na zvládnutí horkých letních dní
Zajímá vás, jak nejlépe za pomoci DIY kosmetiky zvádnout horké letní dny? Shrnula jsem pro vás osvědčené tipy do videa. číst celé
09.02.2021
Tématická videa
Videa jsou skvělá k seznámení se s mnoha surovinami. V horním menu přibyla záložka Blog, kde budeme zveřejňovat videa k různým tématům nebo k suroviná... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Aktivní látky
  3. Vegan Yogurt Hydrolysate 30 g

Vegan Yogurt Hydrolysate 30 g

Hydrolyzovaný jogurt - vegan

Chcete si dopřát blahodárného účinku jogurtu, ale zároveň požadujete veganskou variantu? Přinášíme vám přírodní řešení v podobě hydrolyzovaného jogurt... celý popis
Dostupnost
Skladem > 5 ks
99,0 Kč
81,8 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:381
Hlídat cenu / dostupnost
  • Kompletní specifikace
  • Vegan Yogurt Hydrolysate  30 g
    Vegan Yogurt Hydrolysate 30 g
    Skladem > 5 ks
    99,0 Kč
    81,8 Kč bez DPH
  • ks
Kompletní specifikace

Chcete si dopřát blahodárného účinku jogurtu, ale zároveň požadujete veganskou variantu? Přinášíme vám přírodní řešení v podobě hydrolyzovaného jogurtového proteinu, který není odvozen od zvířat, ale je vyrobený z kokosového mléka, je tedy  vegan a cruelty free.

 Vlastnosti:

  • zvlhčuje
  • redukuje zarudnutí pokožky
  • snižuje podráždění
  • kondicioner

Použití

Lze ho použít do  pleťových i vlasových produktů s vodní složkou. Přidejte ve fázi chladnutí, nebo už do hotového produktu.

Fyzikální vlastnosti a skladování: lehce zakalená nažloutlá kapalina, rozpustná ve vodě, skladujte při teplotě 10-25 °C, baleno v PET lahvičce

Dávkování: 1 - 10%

INCI: Aqua, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Lactobacillus Ferment

Více o surovině:

Hydrolyzovaný veganský jogurt byl vyroben udržitelným způsobem fermentací kokosového mléka s prospěšnými bakteriemi Lactobacillus bulgaricus. Proteiny se poté hydrolyzují a vzniká výše uvedený produkt - zvlhčující veganské probiotikum. Hydrolyzující proteiny zvyšují funkční i nutriční vlastnosti aktivní látky. Molekulové hmotnosti těchto proteinů se pohybují mezi 2 000 a 4 000 daltony. Kokosové mléko je vynikající náhradou klasického mléka a je bohaté na esenciální mastné kyseliny, vitamíny, minerály, antioxidanty a aminokyseliny. Fermentace kokosového mléka bakteriemi Lactobacillus umožňuje tvorbu veganských jogurtových proteinů.

Kokosové mléko je široce uznáváno pro své přínosy pro zdraví díky obsahu vitamínů, vápníku a minerálů. Kromě své tradiční role jako potravinářského produktu se kokos tradičně používá ke zlepšení stavu pokožky.

ThePay – Platba24, MojePlatba, eKonto, mPeníze, MONETA, ČSOB, Fio Banka, Equa Bank, superCASH, Sberbank, QR platba, Bitcoin

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.